SluitenMunt-Online en derde partijen gebruiken cookies om het bezoek en winkelen bij Munt-Online voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer »
Willem-Alexander 10 Jaar Koning der Nederlanden Herdenkingsuitgifte
Willem-Alexander 10 Jaar Koning der Nederlanden Herdenkingsuitgifte

Ja, ik wil graag de officiële Nationale Herdenkingsuitgifte ontvangen!

In 2023 viert Koning Willem-Alexander zijn 10-jarig jubileum als Koning der Nederlanden. En het Nederlandse volk viert met hem mee! Als herinnering aan dit jubileum is er een Nationale vergulde Herdenkingsuitgifte uitgegeven.

Deze officiële Nationale Herdenkingsuitgifte is verguld. De uitgifte, met prachtig gestileerd portret van onze koning, is geslagen in de allerhoogste verzamelkwaliteit en is in streng gelimiteerde oplage beschikbaar. Bestel daarom vandaag nog uw exemplaar!

Specificaties Herdenkingsuitgifte 10 jaar Koning Willem-Alexander

Metaal
Verguld
Gewicht
18 gram
Diameter
30mm
Verzamelkwaliteit
Hoogste
Ontwerper
Elles Kloosterman
Jaar van uitgifte
2023
Voorzijde
Portret van Koning Willem-Alexander
Achterzijde
Koninkrijkswapen
Oplage
10.000
Willem-Alexander 10 Jaar Koning der Nederlanden Herdenkingsuitgifte
Munt-Online is distributeur van herdenkings-munten, herdenkings-uitgiften, bankbiljetten en postzegels van vele Internationale Munten, Postorganisaties en Ministeries van Financiën. Munt-Online heeft geen winkels of lokale afhaalpunten waar u uw product kunt afhalen. U betaalt slechts een bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten en uw bestelling wordt gemakkelijk thuisbezorgd op het door u opgegeven adres.